Over ons

Wie zijn wij?

Broeders Gezondheidswinkel is al meer dan 80 jaar jouw vertrouwde speciaalzaak voor: 

De winkel wordt op dit moment geleid door de 3e en 4e generatie van de familie Broeders: Wim en Hélène Melis-van Kampen en zoon Mike Melis.

Fysieke winkel en webwinkel

Broeders Gezondheidswinkel bestaat uit een fysieke winkel in het centrum van Oosterhout in Noord-Brabant. Op een oppervlakte van circa 550m2 vind je bij ons een uitgebreid assortiment van circa 10.000 verschillende artikelen op voorraad. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag en op koopzondagen. Al meer dan 10 jaar kun je ook bestellen in onze webwinkel met ruim 100.000 artikelen, die standaard binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis afgeleverd worden.

Ons team staat voor u klaar

Het winkelteam van Broeders Gezondheidswinkel bestaat uit een vast team van circa 10 medewerk(st)ers. Iedereen beschikt over een vakgerichte opleiding en heeft een ruime ervaring op het gebied van gezondheid, gezonde voeding en gezondheidsproducten. De door onze medewerk(st)ers genoten opleidingen variëren van drogisterij en orthomoleculaire geneeskunde tot voeding- en dieetleer. Je kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies over je gezondheid en het gebruik van ‘natuurlijke’ gezondheidsproducten.

Gezondheidscentrum onder één dak

Letterlijk in het verlengde van de gezondheidswinkel bevindt zich het Gezondheidscentrum Oosterhout, zie www.gezondheidscentrumoosterhout.nl. In dit centrum houden zo’n 15 artsen en therapeuten praktijk en zij richten zich met name op complementaire of natuurlijke oftewel alternatieve geneeswijzen, zoals homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, osteopathie, mesologie, natuurgeneeskunde, acupunctuur en nog veel meer. Alle artsen en therapeuten in het gezondheidscentrum zijn aangesloten bij beroepsvereniging en dat betekent dat je de consulten en/of behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt via je ziektekostenverzekering.

Broeders Gezondheidswinkel uniek in Nederland

Waar veel gezondheidswinkels het accent leggen op gezonde voeding òf op gezondheidsproducten vind je bij Broeders Gezondheidswinkel juist de combinatie. Onze filosofie is dat een goede gezondheid altijd begint met gezonde voeding als basis, maar dat je ook zou moeten aanvullen met vitamines of supplementen. Tel bij deze fysieke winkel nog eens op een uitgebreide webwinkel en een ‘natuurlijk’ gezondheidscentrum onder één dak, dan kunnen wij met enige trots vaststellen dat de bij ons aanwezige combinatie van gezondheidswinkel (‘bricks & clicks’) en gezondheidscentrum uniek in Nederland is.